תקדים: בית הדין סירב לאשר הסכם שלום בית כאשר האישה בגדה

בגידה

האישה פנתה לבית המשפט לענייני משפחה, שאישר הסכם ואז חזרה לרבני

אחרי 30 שנות נישואין משבר בחיי הנישואים. האישה בכירה בתחום החינוך, הבעל מהנדס כימיה. הבעל חשד כי אשתו בוגדת בו, שכר בלש וזה המציא את הוכחות הנדרשות לרבות זהות המאהב של אשתו.

במהלך בירור סיבת הבגידה עם האישה, נקלעה המשפחה למשבר גדול כאשר בשיאו הבן של בני הזוג ניסה לשים קץ לחייו. בעקבות המצב הזה שבו הבן דרש שהוריו יחזרו להיות יחד פנתה האישה לעורכת הדין שרין סולן וביקשה ממנה להכין הסכם לשלום בית על פי דרישת הבעל, בכפוף לזה שאם ההסכם לא יחזיק מעמד, הבעל לא יעמיד תנאים בלתי סבירים לגירושין.

בני הזוג פנו עם ההסדר המוצע והמקובל על שני הצדדים אבל אז בית הדין הקשה ואמר לא נאפשר לשום בית כשהאישה הודתה כי היא היתה בקשר עם גבר אחר ואפילו הזהירו מחיוב הוצאות בעצם הפניה הזו.

בשלב הזה הלכו בני הזוג לבית המשפחה על פי עצת עו"ד סולן ופנו אליו עם הרעיון והמתווה, וזה אושר בתוך שבוע ימים.

לאחר מכן נעשתה פניה חוזרת לרבני עם הסבר כי הבעל רצה לתת הזדמנות לאשתו הבוגדת בגלל המצב הבעייתי של בנם של בני הזוג. בשלב הזה החליט בית הדין הרבני לפטור אותם מחיוב הוצאות בעצם הפניה לשלום בית, למרות שהאישה הודתה כי בגדה. שלום הבית החזיק שלושה חודשים ובני הזוג מצויים בהליך גירושין.

   

חדשות יומיות | מזג האויר בישראל | מאמרים איכותיים | איטליז

רכישת תבניות איכותיות | רכישת דומיינים בזול | רכישות בעלי-אקספרס

וובסל קידום שיווק פירסום באינטרנטפתרונות דיגיטל | כל הזכויות שמורות לוובסל | קידום אתרים פיתוח אתרים |הקמת אתרים | פוסטרים | ליטוגרפיות | תמונות קנבס

קנבס | תמונות קנבס | הדפסה על קנבס | קנבסים A4

תמונות קנבס | צלם אדריכלות | מודעות שכדאי לראות | ספריית עסקים מקודמים | הכל על הכל | קידום אורגני בגוגל

כתיבת תגובה